Origi spilte hele kampen

Divock Origi spilte hele kampen da Belgia fikk med seg et poeng fra bortemøtet med Bosnia. Mignolet satt på benken. Lloyd Jones og England vant firenasjonersturnering i Nederland.

Belgia stilte med både Romelu Lukaku og Liverpools utlånte angriper Divock Origi fra start borte mot Bosnia. Hjemmelaget kom best i gang, og Edin Dzeko ga Bosnia ledelsen etter 28 minutter. Radja Nainggolan utlignet for gjestene seks minutter ut i den andre omgangen.

Origi spilte hele kampen i det som var 19-åringens 10. A-landskamp. Simon Mignolet så kampen fra benken. Belgia har nå fire poeng etter to kamper, og topper gruppe B sammen med Wales.

Lloyd Jones og England U20 har spilt firenasjonersturnering i Nederland, og Liverpool-backen spilte hele kampen da engelskmennene spilte 1-1 mot Tyrkia og sikret seg turneringseier. Liverpoolspilleren hadde målgivende til Kortney Hause sin scoring, da han headet et frispark videre til Wolverhampton-spilleren som avsluttet i mål.