Prisreduksjon på de to siste bortekampene

Liverpool FC har kunngjort at de vil subsidiere billettene for de to siste bortekampene for sesongen med £10.

Prisreduksjonen gjelder bortekampene mot Norwich City søndag 20. april og Crystal Palace mandag 5. mai.

Billettene til Norwich-kampen vil bli priset £40 for voksne (£50 ordinær pris), £30 (£40) for personer over 65 år, £20 (£30) for personer under 17 år og £10 (£20) for personer under 12 år.

For kampene mot Crystal Palace er prisene £30 (£40) for voksne, For personer over 65 år og heltidsstudenter er prisen £16 (£26). For personer under 18 år koster billettene £10 (£20).

Subsidieringen er en del av et initiativ fra Premier League der hver klubb har fått £200n000 til å forbedre bortesupporternes opplevelser og opprettholde antall bortetilskuere.

Liverpool FC besluttet i fjor etter samråd med Supporters’ Commitee å redusere alle bortebillettene med £2 til £4 avhengig av motstander for hele 2013/14-sesongen.

- Liverpool FC har flest antall bortesupportere i Premier League og vi ønsker å opprettholde og belønne det, uttaler Liverpools administrerende direktør Ian Ayre til Liverpoolfc.com.

- Vi rådførte oss med vår offisielle supporterkomité og ble enige om at en reduksjon i prisene på bortebilletter var den beste måten å oppnå det.

- Bortesupporterne skaper virkelig en unik kampatmosfære og utgjør en del av det som gjør Premier League så flott. Det er viktig for klubben å fortsette å støtte bortesupporterne som har en stor rolle i å støtte laget, og det vil bli meget viktig når sesongen nærmer seg slutten.

- Vi har hatt flere samtaler med klubben angående prisene på billetter for de gjenstående bortekampene. Vi ønsker velkommen dette nivået på prisreduksjonen for supporterne, spesielt Norwich-kampen som har fått ny dato og nytt kamptidspunkt som har gjort det vanskelig for tilreisende fans, uttaler en talsmann for Liverpool FC Supporters’ Commitee.