Ros til Sterling

Raheem Sterling scoret Liverpools første mål mot Tottenham. Kantspilleren var kanskje de rødes beste spiller på White Hart Lane.

- Han var fantastisk i dag igjen, og scoret et nytt mål, uttalte Brendan Rodgers om Raheem Sterling.

- Presset og den taktiske bevisstheten blir bedre. For en spiller på 19 år har han vært stor. Han er fleksibel. Vi har forsøkt å utvikle ham til å være i stand til å ikke bare spille på kanten, men å ha frihet og årvåkenhet til å spille sentralt.

- Det ble perfekt for ham i dag. Sentralt kan han vende og presse. Da vi gikk over til 4-3-3, gikk han ut på kanten. Han har fart til å komme forbi forsvarerne. Det er viktig for meg at de har spilleforståelse i en rekke posisjoner. Jeg tror han utvikler forståelsen bra.

Raheem Sterling kunne også ha nettet ytterligere et mål da han rundet tre-fire Tottenham-spillere, men avsluttet løst rett på keeper fra kloss hold.
- Han må bli bedre med venstrefoten! Det var et fantastisk stykke arbeid. Han gikk innover og viste flotte ballberøringer. Jeg tror ikke han fikk bestemt seg. Han skulle tuppe ballen  med høyrefoten, men så skulle ha den over på venstrefoten. Han klarte ikke å avslutte.