Salah kan bli den eneste

Daily Mail skriver at Mohamed Salah kan bli den eneste spilleren som Liverpool legger inn bud på i dette transfervinduet.

Avisen påstår at Brendan Rodgers skal holde samtaler med Liverpools eiere på fredag, men Liverpool-manageren hevdes å ha akseptert at et bud på Basels Salah kan bli hans eneste aktivitet i dette overgangsvinduet.

John Henry flyr sannsynligvis over fra Amerika for å overvære lørdagens hjemmekamp mot Aston Villa, og han vil under sitt besøk holde samtaler med Rodgers og administrerende direktør Ian Ayre for å diskutere klubbens økonomi.

Daily Mail hevder at Rodgers ønsker seg en venstreback, en midtstopper, en midtbanespiller og en spiss, men det antas at flesteparten av disse ønskene ikke vil bli innfridd før til sommeren.

Unntaket kan altså vise seg å bli 21 år gamle Salah, som ifølge Daily Mail nå blir verdsatt til hele £16M av Basel. Liverpool er villige til å betale litt over halvparten av et slikt beløp for egypteren, og vil få konkurranse om spilleren fra Atletico Madrid og Bayer Leverkusen.