Sinclair gleder seg til U19-kamp

Jerome Sinclair gleder seg til å møte Real Madrids U19-lag i UEFA Youth League. Avspark på Langtree Park er klokken 15.00 i ettermiddag.

- Vi møter Real Madrid, men vi vet vi er Liverpool, og en like stor klubb som noen annen. Jeg er sikker på at de tenker i lignende baner, sier Sinclair til Liverpoolfc.com.

- Vi må ta hensyn til motstanderen som vi spiller mot, men vi ønsker også å sette preg på kampen selv, og vise hva vi er gode for.

U19 vant greit over Ludogorets Razgrad i sin første kamp i UEFA Youth League, men tapte 3-2 i Basel i forrige kamp.

- Vi trenger et godt resultat fra dagens kamp. Klarer vi å få gode resultater mot Real Madrid både på hjemme- og bortebane, vil det gi oss en god posisjon i gruppen.

- Dette er en tøff turnering, for du spiller mot de beste unge spillerne i Europa. Det er fantastisk for oss som gruppe å få lov å være med på dette.

- Det har gått bra for meg så langt, og jeg har klart å score noen mål. Forhåpenltigvis kan jeg fortsette å spille bra og score mål, slik at jeg hjelper laget.

- Laget er viktigst, og jobber vi hardt kan vi få et godt resultat i denne kampen. Alle ser frem til den. Dette blir en skikkelig god test for oss.