Sjokktap for Uruguay uten Suarez

Uruguay tapte overraskende 1-3 mot Costa Rica. Luis Suarez og Sebastian Coates ble sittende på benken hele kampen. Suarez er ikke fullt restituert etter meniskoperasjon.

Uruguay fikk en elendig start på VM med 1-3-tap mot Costa Rica. Uruguay tok oppskriftsmessig ledelsen da Paris St. Germain-spissen Edinson Cavani scoret fra straffemerket i det 24. minutt etter at Diego Lugano hadde blitt holdt.

Før kvarteret var gått av 2.omgang hadde Costa Rica, som ble ansett som det svakeste laget i gruppe D, snudd kampen til 2-1 ved Joel Campbell (utlånt fra Arsenal til Olympiakos i 2013/14) og Oscar Duarte (Club Brügge). Innbytter Marco Urena (Kuban Krasnodar) fastsatte sluttresultatet til 3-1.

Luis Suarez og Sebastian Coates ble sittende på benken hele kampen.  Suarez er ennå ikke fullt restituert etter meniskoperasjon. Landslagssjef Oscar Tabarez falt ikke for fristelsen å sette innpå angriperen da Uruguay lå under 1-2.

Uruguay får nå en formidabel oppgave med å gå videre fra gruppen. England er neste motstander på onsdag, mens Italia venter i siste gruppespillskamp tirsdag 24. juni