Skrtel med sprekk i leggbeinet

Martin Skrtel pådro seg en sprekk i fibula, det tynneste leggbeinet, i kampen mot Manchester City, og vil være ute av spill i 2-3 uker til.

Martin Skrtel var tatt ut til Slovakias privatlandskamp mot Malta i kveld, og EM-kvalifseringskampen mot Ukraina den 8.september, men har meldt forfall til begge kampene.

På sin offisielle nettside melder midtstopperen at han trakk seg fra kampene mot Malta og Ukraina på grunn av skaden han pådro seg i kampen mot Manchester City på Etihad.

- Jeg pådro meg en skade mot slutten av kampen mot City, i en duell med Yaya Toure. Jeg har fått en sprekk i fibula i venstrefoten. Legene anslår at jeg ikke vil være i stand til å trene før det har gått 2-3 uker, meddeler Skrtel.

- Foreløpig må jeg bruke krykker. Jeg er i gang med rehabiliteringen. Jeg håper at alt går i henhold til planen, og at jeg er tilbake på treningsfeltet så snart som mulig.

- Jeg er lei meg for at jeg gikk glipp av kampen mot Tottenham, og at jeg heller ikke er i stand til å spille de to landskampene.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.