Stolt Sturridge

Daniel Sturridge gjorde sitt 20.ligamål for sesongen da Liverpool slo Sunderland i går, og angriperen innrømmer at det var et stolt øyeblikk for ham.

Med Luis Suarez på 28 ligamål er dette første gang siden Roger Hunt og Ian St John ledet Liverpools angrepsrekke for 50 år siden at de røde har to spisser som scorer 20 mål eller mer i samme sesong.

- Det er spesielt, men suksessen til laget er viktigere for meg, sier Sturridge til Liverpool Echo.

- Det handler ikke om meg selv. Jeg takker bare Gud for alt som skjer i livet mitt, og jeg takker Gud for at han har gitt meg denne muligheten.

- Det var flott å få ta de tre poengene. Det er det viktigste på dette stadiet av sesongen. Nå må vi bare fortsette å jobbe hardt som lag, og få jobben gjort. Vi forsøker alle å gjøre vårt beste i jobben vår for laget.

- Det var ingen enkel kamp. Det er aldri det når lag forsvarer seg så dypt, og har så mange mann bak ballen. Men vi var tålmodige i første omgang, og jobbet hardt for å bryte dem ned.

- Forsvarsrekka vår forsvarte seg veldig bra. De var fantastiske. Du må jobbe frem resultater av og til. Du må arbeide hardt for å få resultatet du ønsker deg, og vi klarte det til slutt.

Nå ser Sturridge frem til søndagens kamp mot Tottenham på Anfield.

- Jeg tar ikke av. Det er viktig å ta en kamp om gangen. Vi har sju kamper igjen, som alle vil være vanskelige. De vil alle være ulike og spesielle. Vi kan ikke bekymre oss for motstanderen. Vi må bare konsentrere oss om oss selv, og forsøke å spille vår fotball etter beste evne.