Svar til Gerrard

West Ham har lagt ut en kommentar til Steven Gerrards påstander om at London-klubben brukte alle midler for å stoppe Liverpools seiersrekke.

- Det var en veldig vanskelig kamp. Vi trodde vi visste hva vi hadde i vente, men fikk litt mer enn vi hadde regnet med – en varm garderobe, en tørr bane og bussen vår måtte parkere halvannen kilometer fra stadion, uttalte Steven Gerrard til Liverpool Echo etter West Ham-kampen.

West Ham United har lagt ut følgende kommentar på sin nettside:

Mens noen eksperter hevdet at West Ham ville «parkere bussen» mot Premier Leagues titteljagere Liverpool på søndag, var det selvsagt én ting de røde ikke kunne bli beskyldt for!

I stedet for å manøvrere spillerbussen inn på spillernes parkeringsplass, som er vanlig for besøkende lag på Boleyn Ground, parkerte Liverpools buss først i Green Street.

Liverpool-kaptein Steven Gerrard hevdet at han og hans lagkamerater måtte gå «halvannen kilometer» til stadion. Den uvanlige parkeringen er estimert til å være 20 meter lengre unna døren til spillerinngangen.

Straks Liverpools spillere og stab hadde gått trygt av, ble spillerbussen flyttet til spillernes parkeringsplass, hvor den ble stående frem til de ble hentet etter kampen.

Gerrard hevdet også at West Ham «forsøkte alt for å opprøre oss» da han og hans lagkamerater ble eskortert til og fra garderoben av West Hams egne sikkerhetsvakter og politi.

En annen antydning var at gjestene ble tildelt en «varm» garderobe. Det var noe overraskende ettersom West Ham ikke mottok klage fra gjestene om temperaturen. West Ham ville med glede selvsagt ha skrudd opp airconditioningen på forespørsel fra vår motstander.

Regnet som falt overnatten på Boleyn Ground betydde at den «tørre» spillematta kanskje var litt våtere enn antydet.

West Ham United gjør alt for at gjestenes stab, spillere og supportere på Boleyn Ground og er stolt av velkomsten klubben gir.