Tap for irsk U19-duo

Daniel Cleary (bildet) og Alex O'Hanlon ble begge byttet inn da Irland U19 tapte 1-2 mot Romania U19 i Cork. Seier for Conor Masterson.

Irland U19 tapte 1-2 i den første av to treningskamper mot Romania U19 i Cork. Cork Citys Darren Murphy satte inn reduseringen på overtid etter at Romanias innbytter George Puscas scoret to ganger tidlig i andre omgang.

Midtstopper Daniel Cleary ble byttet inn ved pausen, mens midtbanespiller Alex O’Hanlon kom inn i det 60. minutt. Lagene møtes igjen på torsdag.

Irland U17 beseiret Østerrike U17 2-1 i en treningskamp på Dalymount Park. Conor Masterson, som Liverpool sikret seg sommeren 2012 (ekstern link), ble byttet inn i det 80. minutt. Minuttet etter innhoppet skaffet han straffesparket som ga irenes seiersmål. Lagene møtes igjen på torsdag.