Uke 35

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 31. august

Brendan Rodgers ønsker å hente Victor Valdes. 32-åringen vil imidlertid ikke være tilbake fra kneskade før i november. Keeperen kan imidlertid slutte seg til ny arbeidsgiver utenfor overgangsvinduet ettersom han er fri agent. Kontrakten med Barcelona utløp etter forrige sesong.
Daily Express

Sunderland har kommet til enighet med Liverpool om å låne Sebastian Coates for resten av sesongen. Det betyr samtidig at Fabio Borini ikke kan returnere til nordøst-klubben på nytt låneopphold. Premier League tillater ikke at det lånes inn mer enn én spiller fra samme klubb.
Daily Mail

Inter er i samtaler med Liverpool angående Fabio Borini, men har fått avslått et tilbud om å låne angriperen. De røde ønsker en permanent avtale, og har allerede akseptert et bud fra Sunderland.
Sky Sport Italia

Lørdag 30. august

Sergio Romeros agent Mino Raiola har ankommet England for å sluttføre en overgang til Liverpool. De røde ble enige med Sampdoria om en overgangssum på £1,6M for to uker siden, men klubbskiftet har latt vente på seg grunnet keeperens høye lønnskrav. Sampdoria skal være så ivrig etter å kvitte seg med spilleren at de kanskje vil akseptere en lavere pris. Raiola har et godt forhold til Liverpool etter at en av hans andre klienter, Mario Balotelli, nylig signerte for Anfield-klubben.
Metro.co.uk

AC Milan er i samtaler med Liverpool om å låne Suso for resten av inneværende sesong. Serie A-klubben ønsker også å ha mulighet til å gjøre avtalen permanent neste sommer. 20-åringen vil sannsynligvis få lite spilletid for Liverpool denne sesongen, og kontrakten utløper i 2015
Daily Mail

Fredag 29.august

Etter en skadeplaget forrige sesong vil Sebastian Coates bli lånt ut til Sunderland for 2014/15, og få en erfaring i engelsk toppfotball som han håper kan styrke sin posisjon i Liverpool på sikt.
espectador.com

Napoli skal fortsatt være i samtaler angående en mulig signering av Daniel Agger. Uvisst om det dreier seg om lån eller permanent overgang.
The Times

Liverpool, Tottenham og Juventus skal ha gjort et sent forsøk på å sikre seg keeperen Alex McCarthy fra Reading, men han forventes nå å gå til QPR for £3M.
The Times

Torsdag 28. august

Liverpool er interessert i å signere den tidligere Arsenal-spilleren Alex Song. 26-åringen spiller for tiden i Barcelona.
Metro

Onsdag 27. august

Liverpool har avslått henvendelse fra AC Milan om å få låne Fabio Borini. Anfield-klubben har akseptert et bud på totalt £14M fra Sunderland, og ønsker ikke å låne ut spilleren igjen.
Clubcall.com

Manchester United vurderer om de skal by £20M for Liverpools midtbanespiller Joe Allen.
Daily Star

Jordon Ibe har kommet bak i køen etter sommerens signeringer. 18-åringen skal i dag ha samtaler med Championship-klubben Derby om en låneovergang.
Daily Mail

Tirsdag 26. august

Atlético Madrid har forhørt seg om Xherdan Shaqiri fra Bayern München, og dersom tyskerne kommer med en salgspris, kan Brendan Rodgers og Liverpool hive seg på. Nordiren ønsket den sveitsiske stjernespilleren tidligere i sommer, men interessen kjølnet etter en rekke Liverpool-kjøp de siste månedene. Men nå kan de røde gjøre et siste forsøk – hvis Bayern gjør Shaqiri tilgjengelig for salg.
Express

AC Milan er i samtaler med Liverpool om å låne Fabio Borini – og om mulig sikre seg opsjon på kjøp av spilleren. Serie A-klubben trenger en spiss som kan erstatte Mario Balotelli. Borini anses som et billigere alternativ enn Chelseas Fernando Torres.
La Gazzetta dello Sport

Sunderland er nær ved å hente Sebastian Coates på lån for resten av inneværende sesong. Det vil i så fall bety at lagkamerat Fabio Borini ikke blir utlånt til «The Black Cats». Premier League tillater ikke lån av to spillere fra samme klubb.
Daily Star

Mandag 25. august

Harry Redknapp ønsker å forsterke venstrebackposisjonen og skal være nær en overgang for Liverpools Jack Robinson. Det skal være snakk om en overgangssum på £1 million.
The Mirror

Det forventes at Napoli sluttfører en overgang for Lucas Leiva dersom Serie A-klubben sikrer seg plass i gruppespillet i Champions League. Rafael Benítez’ mannskap har kommet til enighet med Liverpool om et lånebeløp på £1,6M og opsjon og kjøp for £8,3M neste sommer.
Gazzetta dello Sport

Liverpool planlegger å tilby nye kontrakter til kvartetten Steven Gerrard, Philippe Coutinho, Jordan Henderson og Daniel Sturridge i løpet av de kommende ukene.
Daily Telegraph