Uke 49

Brendan Rodgers holder øye med den tyske U21-landslagskeeperen Timo Horn, og kan komme med et bud på sisteskansen til Køln i januar.

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 7.desember

Brendan Rodgers holder øye med den tyske U21-landslagskeeperen Timo Horn, og kan komme med et bud på sisteskansen til Køln i januar. Den lange keeperen verdsettes til rundt £5M.
Daily Express

Liverpools eiere vurderer å gi Brendan Rodgers sparken. Tidligere Chelsea- og Tottenham-manager Andre Villas-Boas skal være favoritt til å erstatte Rodgers på Anfield.
Sunday Times

Både Liverpool og Tottenham ønsker å kjøpe spisser i januar, og Jackson Martinez og Saido Berahino står på ønskelisten til begge klubbene.
Daily Mail

Liverpool kan komme til å sende Mario Balotelli til Napoli i januar, i et forsøk på å få hentet Gonzalo Higuain til Anfield.
Daily Mail

Jan Vertonghen ser ut til å forlate Tottenham i januar, og Liverpool kan komme til å forsøke å sikre seg belgieren som kan spille både som midtstopper og venstreback.
Daily Mail

Liverpool kommer til å selge Mario Balotelli til sommeren, om de er i stand til å finne en kjøper.
Sunday People

Liverpool leder kampen om West Ham-stopper Winston Reid. New Zealand-forsvareren har en kontrakt med The Hammers som løper ut etter denne sesongen.
Sunday People

Martin Ødegaard kommer til å takke nei til Liverpool, og skrive for Ajax på sin 16-årsdag.
Sunday People

Lørdag 6.desember

Liverpool og Chelsea jakter Inters Mauro Icardi foran transfervinduet i januar. Den 21 år gamle argentineren har fortsatt ikke fornyet sin kontrakt med Serie A-klubben. Prislappen skal være rundt 35 millioner euro.
Forza Italian Football

Fredag 5.desember

Glen Johnson ønsker å forlate Liverpool i januar, og Roma følger situasjonen tett.
Goal.com

Peppino Tirri, en agent som Porto har benyttet i Italia, hevder at Liverpool ønsker å kjøpe Jackson Martinez. - Liverpool er ute etter Jackson. AC Milan? Det er usannsynlig. Porto vil ikke fire på utkjøpsklausulen på 35 millioner euro, uttaler Tirri.
Calcio News

Sampdoria vil forsøke å bytte til seg Mario Balotelli mot å sende keeperen Sergio Romero til Liverpool. Serie A-klubben håper å få til en avtale der de låner Balotelli, mens Liverpool låner Romero, samtidig som de håper å overtale Liverpool til å fortsette å betale en betydelig del av Balotellis lønn.
Corriere Mercantile

Liverpool har lagt inn et bud i et forsøk på å hente Demba Ba fra Besiktas i januar. Ba skal være åpen for en retur til Premier League, etter at han ble solgt til den tyrkiske klubben fra Chelsea for £6M i sommer. Han har scoret 15 mål på 17 kamper for Besiktas så langt denne sesongen.
AMK

Liverpool kan komme til å kjøpe Inters midtbanespiller Mateo Kovacic for £10M. Kroatens kontrakt med Serie A-klubben nærmer seg slutten. Real Madrid følger også situasjonen.
Daily Express

Torsdag 4.desember

Liverpool viser stor interesse for Jaime Baez. En 19-år gammel spiss som spiller for Juventud i den uruguayanske Primera Division.
Gianlucadimarzio.com

Både Liverpool og Manchester United viser sterk interesse for Southampton-forsvarer Nathaniel Clyne. Sidebackens kontrakt med Southampton går ut etter neste sesong, og både Liverpool og United skal stå klare med bud på spilleren allerede nå i januar. Det er dog mer sannsynlig at Clyne forlater Southampton til sommeren. Liverpool vil da være i markedet for å finne en erstatter for Glen Johnson.
Daily Express

Jackson Martinez sin agent insisterer på at hans klient ikke vil forlate Porto i januar.
Daily Express

Liverpool står klare til å gjenoppta sin interesse for PSG-spissen Edinson Cavani, etter at uruguayaneren gjorde det klart at han ønsker en overgang til Premier League.
Daily Express

Roberto Mancini vil forsøke å hente Mario Balotelli til Inter i januar. Mancini tror han kan få Liverpool-spissen på lån, og deretter en permanent overgang til sommeren. Rapporter i Italia forteller at Mancini har hatt en rekke telefonsamtaler med Balotelli den siste måneden.
Daily Express

Tottenham er å ferd med å vinne kampen mot Liverpool om å sikre seg Porto-spissen Jackson Martinez. Mauricio Pochettino lokker nemlig med et spissbytte, der han sender Roberto Soldado og penger til Porto for å sikre seg colombianeren.
Metro

Onsdag 3. desember

Liverpool håper å overbevise Martin Ødegaard til et klubbskifte, og de inviterte det norske stortalentet på besøk i november. I dag, onsdag, var Martin og faren, Hans Erik, på rundtur i byen. Ødegaard-familien fikk se omgivelsene på både Melwood og Anfield. Klubben ønsker tenåringen, men vet de får knallhard konkurranse om signaturen hans. Spilleren har besøkt flere klubber, deriblant Real Madrid.
Daily Mail

Ødegaard skal være observert sammen med blant andre Philippe Coutinho (!) på en restaurant i kveld.

William Carvalho fra Sporting Lisboa er et overgangsmål for de røde. 22-åringen spiller i den defensive midtbanerollen, og en rekke klubber, blant andre Liverpool og Arsenal, har lyst på signaturen til portugiseren, som spilte for landet sitt under verdensmesterskapet i sommer. Liverpool håper de kan få tak i ham for rundt 25 millioner pund, men klubben vet de kan få beinhard konkurranse om midtbaneankeret.
90min.com (Jay Riley)

Se video av Carvalho her:

Newcastle håper å sikre seg MK Dons sin midtbanespiller Dele Alli foran nesen på Liverpool. 18-åringen kan komme til å forlate Stadium MK i januar.
Daily Mail

Liverpool vil gjøre et forsøk på å hente Henrikh Mkhitaryan fra Borussia Dortmund. Jürgen Klopp er i ferd med å miste tålmodigheten med midtbanespilleren.
Daily Express

Liverpool vil holde samtaler med Arsenal om spissen Joel Campell, for å få i stand en låneavtale i januar.
Metro

Flere engelske klubber, inkludert Liverpool, Arsenal og Tottenham, følger Palermos 21 år gamle argentinske spiss Paulo Dybala, som har imponert med seks scoringer i Serie A så langt denne sesongen.
90Min

Tirsdag 2. desember

Arsenal og Liverpool vil konkurrere om underskriften til Manchester Uniteds Javier Hernandez, og det er snakk om en overgangssum på £12M. Mexicaneren er for tiden på lån hos Real Madrid, men overgangen blir neppe gjort permanent.
Daily Star

Mandag 1. desember

Døra holdes åpen for Marco Reus og fremtiden hans: Agenten til den tyske Borussia Dortmund-stjerna benekter at de har en avtale med Bayern München, og de engelske storklubbene følger nøye med på situasjonen. Dortmund, som sliter voldsom i hjemlig liga denne sesongen, har satt en utkjøpsklausul som kan synke til 20 millioner pund frem mot sommeren.
Express

Porto vil skremme vekk potensielle kjøpere ved å prise Jackson Martínez til hele 40 millioner pund. Den 28 år gamle spissen skal være ønsket hos blant andre Liverpool, Arsenal, Tottenham og klubber fra flere land.
Express

Liverpool og Arsenal er favoritter til å sikre seg Joe Hart. 27-åringen er i forhandlinger med Manchester City om en ny kontrakt, men Liverpool er klare til å snappe opp keeperen om forhandlingene ikke kommer i havn.
Daily Star

Liverpool planlegger et raid for å hente Yohan Cabaye og Ezequiel Lavezzi fra Paris Saint-Germain i januar.
EuroSport

Roma står klare til å matche den lønnen som Glen Johnson har i Liverpool. Serie A-klubben er villige til å betale Johnson 150 000 euro i uken, noe som vil si 7,2 millioner euro i året.
Telegraph