Wisdom og Derby møter Brighton

Andre Wisdom vil møte Brighton i kamp om å gå til opprykksfinale. Jordon Ibe involvert i nedrykksdrama med Birmingham. Ryan McLaughlin plaget av sykdom.

I en meget dramatisk siste runde av Championship ble plasser til både playoff og hvem som rykket ned avgjort på overtid. En scoring etter 91 minutter av Brighton mot Nottingham Forest gjør at sørkystlaget endte på 6. plass og møter dermed treeren Derby i playoff. Andre Wisdom spilte hele kampen da Derby i dag spilte 1-1 borte mot Leeds.

Derby og Wisdom møter dermed Brighton borte 8.mai og returkamp på eget gress 11.mai. Finalen i playoff for å komme til Premier League spilles på Wembley lørdag 24.mai.

I den andre playoff-kampen møtes for øvrig Wigan og Queens Park Rangers.

Jordan Ibe satt på benken i en time da Birmingham spilte borte mot Bolton. Da ledet Bolton 1-0 og Birmingham var under nedrykksstreken. Birmingham kom imidlertid tilbake fra 0-2 til 2-2, med den siste scoringen i sluttsekundene, og passerte dermed Doncaster i 12. time og beholdt plassen.

Ryan McLaughlin var tilbake fra sitt låneopphold hos nedrykksklare Barnsley og spilte 67 minutter for Liverpool U21 på fredag kveld. McLaughlin skriver på twitter at årsaken til at han ble byttet ut var fordi han har slitt med sykdom i det siste.