- Brendan sa jeg kan bli en spiller i verdensklasse

Divock Origi tror han vil få sjansen til å vise seg fram i Liverpool, og håper Brendan Rodgers skal bli en mentor for ham.

Divock Origi har snart fullført sitt låneopphold i gamleklubben Lille. Når sommerferien er over, skal ha endelig vise hva han er god for på Liverpools treningsfelt. Det har 20-åringen store forhåpninger til.

- Jeg føler at jeg vil få sjansen i Liverpool. De har virkelig tro på at jeg kan nå toppen. Brendan Rodgers sa jeg kan bli en spiller i verdensklasse. Det er godt å høre, blir Origi sitert på i Sunday People, ifølge Mirror.

Origi signerte for Liverpool sist sommer, men ble umiddelbart lånt tilbake til Lille i ett år. Belgieren har siden da scoret ni mål på 41 kamper, åtte av målene i ligaen. Det er tre mål mer enn sesongen før. Men spørsmålet alle stiller seg er selvsagt hva han kan bidra med på topp for Liverpool neste sesong.

- Jeg kan føle at manageren har stro tro på meg, og det er veldig viktig for meg. Se på forholdet Eden Hazard har med Jose Mourinho, sier belgieren om sin landsmann i Chelsea.

- En trener er også en mentor for deg, og jeg hadde det samme forholdet med Belgia-manager Marc Wilmots under VM i fjor sommer. Nå håper jeg at det blir det samme med Brendan Rodgers i Liverpool, sier han.