– De første 80 minuttene var veldig bra

Jürgen Klopp var godt fornøyd med det han så av Liverpool under vanskelige forhold til Russland.

– De første 80 minuttene var veldig bra. Det var ikke lett å spille. Det var en defensiv motstander og ikke ikke den beste banen i verden, selv om atmosfæren på stadion var perfekt. Selv om vi bare scoret ett mål de første 80 minuttene spilte vi veldig bra. Det er slik i fotball, som i livet ellers, at man både må lære å tape og lære å vinne, sier Jürgen Klopp.

– Vi mistet rytmen litt etter scoringen, og etter hvert ble de litt mer farlig med høye baller og frispark på slutten. Men jeg er veldig fornøyd, sier Klopp.

Jordon Ibe scoret det avgjørende målet etter 52 minutter, da han satte inn sitt første mål i Liverpool-trøya. Av BT-sport fikk Klopp spørsmål om hvor viktig Ibe vil bli framover.

– Det kommer an på Jordon, sier Klopp og gliser.

– Han er en viktig spiller, og han viser på trening hver dag hvor god og rask han er spesielt en mot en. Han har fortsatt mye å jobbe med, men grunnlaget er i ikke å verst, sier Klopp.

– Han er sterk og rask, men han er veldig ung og har en lang, lang vei å gå i karrieren, sier Klopp. 

Med torsdagens seier er Liverpool oppe på seks poeng i Europa League, to poeng bak Sion, og tre poeng foran Bordeaux. Klopp har med dette vært ubeseiret i seks kamper etter at han tok over, og har vunnet de tre siste kampene.

LES OGSÅ: Gode muligheter for avansement

– Det er ikke så verst, men det er bra at vi har de resultatene som skal til for at vi skal tro på våre styrker. Samtidig kan vi se at det er mye vi kan gjøre bedre, og det er en god situasjon å være i. Men vi trenger å holde oss skadefrie nå, sier Klopp.

Neste utfordring for Liverpool er hjemme mot Crystal Palace på søndag.

– Det er ikke optimalt med den kampen så raskt etter denne. Vi lander i Liverpool i morgen tidlig, og spillerne må komme seg raskt. Men slik er det bare, avslutter han.

LES OGSÅ: Kampen minutt for minutt