- Et dilemma

Klubben har ikke hatt noen planer om å selge Rickie Lambert i dette overgangsvinduet, men budet fra Aston Villa er trolig høyt nok til at det nå vurderes.

Brendan Rodgers har gjort lite for å skjule at Deadline Day ikke blir en hektisk dag for Liverpool, men i kveld ble det kjent at Aston Villa er ivrige etter å kjøpe Lambert før vinduet stenger.

Tidligere har Liverpool lukket døra for Crystal Palace og Hull, som begge ønsket å låne ham frem til sesongslutt. Men Aston Villa er villige til å kjøpe Lambert på permanent basis, og Birmingham-klubben skal være villig til å by mer enn det rødtrøyene betalte for ham i sommer.

Les også: Vurderer å spikre avtale med Ings

Det sørger for at Rodgers og Liverpool nå står overfor et dilemma, mener James Pearce i lokalavisa Liverpool Echo. Pengebunken skal være nok til at Liverpool vurderer salg, men spilleren selv har sagt at han «ikke har noen intensjoner om å forlate klubben så lenge de ønsker ham», skriver Echo.

Lambert har fått starte ti kamper for Liverpool så langt denne sesongen, og han har kommet inn fra benken fjorten ganger. Angriperen står med totalt tre scoringer ikledd Liverpool-skjorte.