- Gjør de samme feilene igjen

Damien Comolli mener Liverpool nå gjentar feilene de gjorde på overgangsmarkedet forrige sommer.

Frem til april 2012 var Damien Comolli den i Liverpool som tok seg av overganger, som klubbens fotballdirektør. Han sto bak overgangene til Stewart Downing, Andy Carroll, Luis Suarez og Jordan Henderson.

 

Han mener Liverpool gjorde feil da de skulle erstatte Luis Suarez i fjor sommer, og at klubben nå gjer den samme feilen igjen.

 

– Uten å snakke om individuelle spillere, er det alltid en stor risiko å gjøre så mange forandringer i et overgangsvindu. Jeg synes det var en stor risiko i fjor, da de solgte Luis Suarez og hentet inn ni. Nå har de valgt å gjøre store forandringer igjen, og bygge om. Det er alltid en massiv risk, sier franskmannen til talkSport

 

– Liverpool har kjøpt inn talentfulle spillere, men konkurrerer med noen veldig satte lag, sier han og sikter til konkurrentene Arsenal, Manchester United, Manchester City og Chelsea, som ikke har hentet inn i nærheten så mange spillere de siste to sommervinduene.

 

– Det er for mye på to sesonger. Når du gambler med så mye penger som de gjorde i fjor sommer, så må du gi spillerne en sjanse. Det å bytte ut alt på nytt sender en melding til spillerne som ble hentet inn i fjor om at de ikke vil få en sjanse. Når alle finner seg til rette i laget, og spillerne som kommer fra utlandet blir vant med Premier League, kan de allerede vært langt bak fjerdeplassen.

 

– Det er en stor sjanse å ta. Når du ser på stabiliteten til City, Chelsea og Arsenal gjennom årene, så er bevisene der.