- Ikke mer å si om Gerrard-exit

Brendan Rodgers satte en effektiv stopper for mer prat som Steven Gerrards Liverpool-exit under dagens pressekonferanse på Melwood.

- Det er ikke mer å si. Alt har blitt sagt om den saken, som trengs å si, svarte Rodgers da han fikk spørsmål om hvorfor Steven Gerrard har valgt å forlate Liverpool til fordel for LA Galaxy etter denne sesongen.

- Steven har vært veldig åpen og ærlig om sine følelser når det gjelder denne saken. Dersom man studerer alle intervjuene, ser man at alt har blitt håndtert på beste måte.

- Dersom man ønsker å ta noen få ord ut av sammenheng, og lage en sak på det.... Han er lykkelig med avgjørelsen han har tatt.

- Nå konsentrerer han seg om fotballen som skal spilles. Han har annonsert hvor han drar, så dere har all informasjon dere trenger, og han har gjort alle intervjuene han trenger å gjøre. Nå må vi heller konsentrere oss om fotballen som skal spilles og laget, og fortsette fremgangen.

- Det er ikke tvil om at Steven fortsatt er en spiller av toppklasse. Han har vært en verdensklassespiller i mange år, og når han drar i sommer vil han etterlate seg et tomrom både på og utenfor banen, men klubben må gå videre. Vi må fortsette å lete for å hente inn best mulig spillere. Historien har vist at det også tidligere har vært store spillere her i klubben som har flyttet på seg, og det er en mulighet for andre spillere til å ta over stafettpinnen.

Rodgers tror at Raheem Sterling kan være en av disse spillerne som bidrar til å fylle tomrommet etter Gerrard.

- Raheem er en spiller som har inntatt scenen, og har vært strålende i en av de tøffeste ligaene i verden. Han har vært blant de beste spillerne i ligaen. Men han har fortsatt mange år igjen av sin fotballutdannelse.