– Målet er topp fire

Liverpool-spillerne er blitt mer bevisste på defensiv struktur, forteller høyreback Nathaniel Clyne (24).

De røde har vunnet begge Premier League-kampene hittil, og laget er i tillegg med i både Europaligaen, FA-cupen og ligacupen. Clyne sier til Sky Sports at spillerne er «innstilt på å vinne hver eneste kamp» denne sesongen.

Les også: – Clyne er et godt kjøp

– Målet er topp fire eller en høyere plassering. Vi har jobbet mye med organisering på treningsfeltet. Alle vet hvilke roller og jobber de har. Vi har også viljen til å forsvare oss og holde nullen. Det er egentlig det viktigste, forklarer han.

I åpningsrunden ble Philippe Coutinho (23) matchvinner med et kremmerhus få minutter før slutt, mens nysignerte Christian Benteke (24) ordnet tre poeng mot Bournemouth tidligere denne uka.

– Benteke dominerer i lufta

Den belgiske spissen, som debuterte med en volleyscoring i krysset uka før ligastarten, har rukket å imponere Clyne, som tror han selv vil dra nytte av at Benteke befinner seg i boksen.

Saken fortsetter under.


MATCHVINNER: Benteke scoret foran The Kop i hjemmedebuten. (Video: TV 2)

– Han dominerer i lufta, og på trening kan man se hvor kraftfull og sterk han er. Han er en god avslutter i tillegg, og han er god nok til å holde på ballen og få de andre spillerne med i spillet, sier han.

– Og det er herlig for min egen del, for jeg liker å være med i angrepene og legge ballen i inn mot hodet hans boksen, legger den tidligere Southampton-spilleren til.

Les også: Clyne nøkkelen til Benteke-suksess?

Liverpool-fansen må nok en gang vente til mandag kveld før laget skal i aksjon den kommende runden. Men denne gangen venter topp-fire-konkurrenten Arsenal i hovedstaden.

Oppmerksom på Alexis

Clyne ser spesielt frem til møtet med Alexis Sánchez (26), som trolig får starte på Arsenals venstreside. Chileneren ble londonernes toppscorer forrige sesong, og han må stoppes dersom bortefansen skal få noe å juble for på Emirates, tror Clyne.

– Man kan se på alle bevegelsene hans, hvordan han får tak i og mottar ballen, og hvordan han utfordrer spillere, uansett om det er på inn- eller utsiden. Han er en strålende spiller, og han jobber steinhardt, så vi må gjøre en god jobb med å stoppe ham, sier backen.

Avspark mellom Arsenal og Liverpool er mandag klokka 21.00 norsk tid.