- Milner kan hjelpe oss

Liverpool stiller med et usedvanlig ungt lag i årets Premier League. Derfor tror Emre Can at visekaptein James Milners rutine blir god å ha utover sesongen.

De tørre tall viser at Brendan Rodgers stort sett har stilt med et mannskap med en gjennomsnittsalder et sted mellom 24 og 25 år denne sesongen. Derfor tror Emre Can at James Milner kan bli en svært viktig brikke for dette Liverpool-laget.

- Jeg har ikke spilt så veldig mye sammen med James ennå, men det er åpenbart at han er en kriger. Han har masse erfaring, og er i stand til å spille god fotball, slår Can fast til Official LFC Magazine.

- Jeg har allerede sett at han deler sine kunnskaper med de yngre spillerne. Han snakker mye med oss, og det kan bare hjelpe oss. Vi har en god miks i dette Liverpool-laget. Vi har både erfarne spillere og unge spillere, fortsetter tyskeren.

RASKERE OG TØFFERE: Emre Can opplever engelsk fotball som både raskere og tøffere enn tysk fotball.

- Det er viktig at de erfarne spillerne deler sine erfaringer med de unge spillerne i troppen, etter at Steven Gerrard forlot oss etter forrige sesong. Det er definitivt bra at vi har fått en ny erfaren spiller som James Milner hit.

- Treningene er annerledes

Selv begynner Can å bli vant til engelsk fotball etter over ett år på Merseyside.

- I England er fotballen mye raskere enn i Tyskland. Når du får ballen her har du en spiller fra motstanderlaget på deg med en gang, som presser deg og utfordrer deg. Det gjør det mye vanskeligere å holde ballen i laget. Engelsk fotball er også fysisk tøffere enn tysk fotball.

- I Tyskland har du også mye bedre tid med ballen på treningene enn du har her. I engelsk fotball faller det naturlig å sette motstanderen under press så snart han mottar ballen, så treningsøktene foregår også i et høyere tempo. Dette har hjulpet meg til å venne meg til en annen spillestil.

LES OGSÅ: - JEG ER BLITT MER MODEN