- Rutinen ble avgjørende

U21-trener Michael Beale mener at Manchester Uniteds rutine ble avgjørende for at hans lag tapte 2-1 i Leigh i kveld.

- Vi spilte mot et meget godt Manchester United-lag, både når det gjelder alder, rutine og talent. Vi tapte 2-1 for et litt eldre lag. Vi er fornøyd med hvordan vi spilte, sier Beale til LFC TV.

Sergi Canos misbrukte en stor sjanse på stillingen 0-0.

- Jeg tror han har mareritt om Manchester United, for han hadde en stor sjanse til å avgjøre kampen mot Manchester United på Anfield også, og så misbrukte han den første sjansen i kveld. Men man må huske på at han fortsatt er en U18-spiller. Han skal spille juniorcup på fredag. Kveldens kamp var en stor greie for ham. Det var hans første start for U21.

Jerome Sinclair gjorde utligningsmålet for Liverpool.

- Vi har jobbet mye med avslutningene hans i det siste. Spesielt avslutninger inne i feltet på en og to touch. Jeg ropte til ham at jeg var fornøyd med ham. Han utvikler seg bra. Han er også U18-spiller, og vil spille juniorcup på fredag. Han har scoret mål jevnlig både for U18, U19 og U21 denne sesongen, og vi er veldig godt fornøyd med ham. Han hadde en vanskelig sesong i fjor med mange skader, men denne sesongen har han vært fantastisk for oss.

- Vi snakket i pausen om at vi måtte beholde roen mer når vi hadde ballen. Vi stilte med et veldig angrepsrettet lag i kveld. Jeg tror ikke vi kunne tatt ut et mer angrepsrettet lag. Når vi så deres lagoppstilling, så vi at de hadde noe lignende. Til pause sto kampen og vippet, og jeg trodde vi skulle heve oss ytterligere. Men scoringen helt i begynnelsen av andre omgang var skuffende. Vi jaget kampen etter det, og de fikk et løft. Det var skuffende.

Jordon Ibe fikk 90 minutter med fotball.

- Jordon var banens beste spiller. Når han hadde ballen, ga han den aldri fra seg, selv om både tre og fire spillere jaget ham. Han viste alle sine egenskaper i kveld. Til tider burde vi gitt ham bedre støtte, og til tider burde han kanskje ha spilt ballen tidligere. Men det er ikke tvil om guttens talent. Han kom tilbake hit nå som en som har spilt i The Championship hele sesongen. Han har funnet seg tilrette igjen i en ung gruppe, og går foran med et godt eksempel når det gjelder innsats. Kvaliteten på det han leverte var til tider utmerket.