- Simon har jobbet bra i sommer

Keepertrener John Achterberg skryter av den grunntreningen som Simon Mignolet har gjort i sommer, og tror at belgieren vil prestere bedre nå som han føler presset fra Adam Bogdan.

- Konkurranse er sunt for enhver keeper. Men som keeper må du alltid studere egne prestasjoner og forsøke å gjøre det bra, sier Achterberg til Liverpoolfc.com.

- Konkurranse om keeperplassen gjør at du presser deg det lille ekstra, for det er alltid noen der som ønsker å ta plassen din. Du må være fokusert på jobben din, gjøre alt riktig og forsøke å bli bedre.



PÅ TÅ HEV: Simon Mignolet har jobbet hardt for å beholde plassen som Liverpools førstekeeper etter at Adam Bogdan kom til klubben.

- Simon har jobbet hardt helt siden forrige sesong sluttet. Han har jobbet hardt i hele sommer, noe du ser resultatene av på trening.

Som målvaktstrener er Achterberg veldig godt fornøyd med at laget holdt buret rent mot Stoke i ligaåpningen.

- Selvsagt. Det er jo jobben din som keeper og målvaktstrener å sørge for at laget holder nullen. Vi forsøker å planlegge de riktige øktene og forbedre alt ved keeperarbeidet for å holde buret rent.

Bogdan er positiv

Achterberg forteller også at Adam Bogdan nok har måttet heve seg et hakk i forhold til det han var vant med fra Bolton.

- Det er flott at Adam har kommet inn. Han har nok måttet heve seg et nivå fra Bolton. Vi har jobbet med flere ulike ting, og jeg har diskutert med ham hva han kan bli bedre på. Han er en positiv gutt som ønsker å bli bedre.

- Han jobber hardt, og er en keeper som liker å gå ut i feltet for å fange innlegg. Han er også god til å stoppe skudd.

VIDEO: KEEPERPRAT - ADAM BOGDAN OG SIMON MIGNOLET