- Sturridge har sett skarp ut på trening

Brendan Rodgers mener at det er 18 måneder siden Daniel Sturridge var i like bra fysisk forfatning som nå. Manageren vil gi spillere sjansen når de røde har seks kamper på 18 dager.

Uten at han sa det direkte, men Brendan Rodgers ga et klart inntrykk av at det blir intet overraskende comeback av Daniel Sturridge i morgen mot Manchester United.

Manageren ga imidlertid grunn for kommende optimisme, da han hevdet at spissen nå er på sitt beste fysisk på halvannet år. Etter duellen mot Manchester United venter bortekamp mot Bordeaux i Europa League, fire påfølgende hjemmekamper mot Norwich, Carlisle (Capital One Cup), Aston Villa og Sion (Europa League), før de røde tar turen over parken for å møte Everton søndag 4.oktober.

Det er seks kamper på 18 dager, mot antatt komfortabel motstand og til dels i turneringer som ikke vil bli prioritert like høyt som Premier League. På dagens pressekonferanse erkjente da også Brendan Rodgers at han ville utnytte troppen i en langt større grad de neste par-tre ukene enn hva tilfellet har vært så langt denne sesongen. En av de som ventes å komme på banen er Daniel Sturridge.

- Det er ingen dato for når han vil bli kampklar igjen, men nå er han tilbake i full trening og det er bra for oss, forklarte Rodgers om Sturridge i dag.

- Han har sett virkelig skarp ut på trening. Trolig er han nå på sitt beste nivå fysisk siden for 18 måneder siden. Det vil bli virkelig godt å få ham tilbake.

- Jeg kan aldri si det, da jeg ikke ønsker å sitte her etter at noe har skjedd om et par måneders tid, svarte Brendan på spørsmål om han nå mente at Daniel var over sitt verste angående skader. – Jeg kan bare kommentere hva jeg ser og hva som er min erfaring.

- Jeg er takknemlig for det arbeidet som er gjort i Amerika, for det som vårt eget medisinske støtteapparat har gjort for å få Daniel tilbake dit han er nå. Han har arbeidet virkelig hardt. Han er tilbake i trening med førstelagstroppen og vi vil vurdere det fra dag til dag.

- Vårt antall scoringer vil bli høyere etter hvert som laget får spilt seg sammen og blitt bedre utover i sesongen, og Daniel vil være med å hjelpe til med det.