- Vi bygger et lag her

Tom Werner sier at han er fornøyd med at laget nå har satt seg og den fremgangen som er blitt vist. Det bygges et ungt lag med tanke på fremtiden og Champions League er viktig, men ikke kritisk.

- Det var en spennende seier mot Tottenham denne uka. Det er klart at det å vinne er særdeles viktig for oss. Vi vet at det er hjertet og sjelen i klubben og vi var veldig fornøyd. Vi er også veldig fornøyd med den fremgangen som er blitt gjort de siste ukene, sier styreformann Tom Werner i Liverpool FC om laget og manager Brendan Rodgers.

- Vi har skuffet over skaden som Daniel Sturridge fikk og starten var ikke så vellykket som vi ønsket. Jeg synes imidlertid laget nå virkelig har satt seg. Jeg tror fansen synes den angrepsfotballen som Brendan står for er svært underholdende og når vi i dag ser på tabellen, uten å ønske å se for langt frem, er vi bare fem poeng bak Manchester United på 3.plass og fire poeng etter Southampton. Jeg er optimistisk med tanke på at det spillet vi har hatt i det siste skal fortsette.

- Jeg ønsker å gi kreditt til Brendan og hans trenerstab. Vi kan ikke bare se på det fra uke til uke, men heller på den positive retningen som nå er i klubben.

- Jeg vet ikke om ordet er kritisk, men det er utvilsomt viktig å fortsette den positive trenden vi har nå og at vi kan komme inn blant topp fire.

- Vi vil alle bli skuffet om vi ikke blir blant topp fire, men jeg vil også bli skuffet om vi ikke vinner FA-Cupen for Steven Gerrard i hans siste år i klubben. Og ikke bare for Steven, men for våre fans.

- Jeg mener at arbeidet som er blitt gjort av vår transferkomité har vært utmerket, svarer Werner på transfers og det at penger ikke ble brukt i januar til Liverpool Echo. – Dere vet at Brendan har hatt en nøkkelrolle i dette men det er også viktig å sette pris på det arbeidet som Michael Edwards (analysesjef), Dave Fallows (rekrutteringsjef), Barry Hunter (sjefspeider) og Ian Ayre har i tillegg til hva John Henry, Mike Gordon (FSG) og jeg har gjort.

- Det er klart at jeg er partisk når vi snakker om de avgjørelser som er tatt, men hvis du ser på de spillerne som var på banen på tirsdag mot Tottenham var det mye positivt fra mange som har kommet inn.

- I 2013 kom Daniel Sturridge, Philippe Coutinho, Simon Mignolet og Mamadou Sakho inn. Det var også kjøp fra sist sommer som spilte virkelig bra, inkludert Lovren og Lallana, som ga det viktige pasningen til Balotelli, og Emre Can og Markovic.

- Det som er oppløftende med disse spillerne er at de er i 20-årene og jeg tror de bare vil bli bedre. Vi har fått mange tilbakemeldinger fra speidere og andre lag i Premier League og også verden rundt, som mener vi har talenter i verdensklasse.

- Jeg mener derfor at transferkomiteen har gjort det bedre enn hva en del folk har skrevet.

- Jeg sier ikke at det er unntak fra regelen, men vi mener det er viktig å ha et lag som kan utvikle seg sammen på lang sikt. Hvert eneste kjøp kan diskuteres, men vi bygger et lag her som vi tror bare vil bli bedre. Som dere vet vil vi til neste år i tillegg ha en eksepsjonell angriper i Divock Origi. Jeg tror derfor vi nå har stammen av et lag som vil være utmerket fremover.