- Vi ønsker å spolere seiersfesten til Chelsea

Adam Lallana sier at han og Liverpool ønsker å legge press på Manchester United, og samtidig forsure tittelfeiringen til Chelsea ved å vinne på Stamford Bridge.

- Vi kan fortsette komme inn blant topp fire, det er ikke over ennå, sier Lallana til Liverpool Echo om ligainnspurten.

- Da må vi imidlertid ta maksimum poeng på de gjenværende kampene. United har noen vanskelige kamper igjen og jeg er sikker på at de kommer til å tape flere poeng. Vi må sette dem under press ved å reise til Stamford Bridge og ta tre poeng, press kan være vanskelig å håndtere.

- Vi kommer til å bruke det som motivasjon, sier midtbanespilleren videre da han blir minnet om at Liverpools spillere vil stå oppstilt for å klappe mesterne Chelsea ut på banen førstkommende søndag.

- Chelsea fortjener å bli mestere, tabellen lyver ikke. Det er noe du må respektere, uansett om du liker det eller ikke.

- Vi har hatt et par vanskelige perioder denne sesongen, men det er når du opplever harde tider sammen at du kan komme styrket ut av det og jeg tror det vil skje her.

- Alle de nye spillerne vil ha lært av de erfaringene de har fått denne sesongen.

- For meg personlig har det vært veldig frustrerende og jeg har aldri kommet i gang og hatt en stabilt god form. Det vil bli en viktig sommer med å sørge for at jeg kommer meg i form og greier å holde det gående.