Arsenal til FA-cupfinalen

Vinneren av morgendagens FA-cupsemifinale mellom Aston Villa og Liverpool møter Arsenal i finalen lørdag 30. mai. Alexis Sánchez ble helten etter nervepirrende ekstraomganger på Wembley.

Den chilenske 26-åringen satte inn 2–1 bak en uheldig Reading-keeper på overtid av første ekstraomgang. I likhet med da samme mann scoret kampens første før etter 39 minutter, sørget Mesut Özil for igjen den målgivende pasningen.

Garath McCleary utliknet til 1–1 for Championship-klubben snaut ti minutter inn i andre omgang, men de klarte ikke å hindre Arsenal fra avansementet. Et møte med London-klubben ligger dermed i potten når Brendan Rodgers’ mannskap løper ut på Wembley-gresset for første gang på tre år i morgen.