Ayestarán har ikke snakket med Liverpool

Tidligere Rafa Benítez-assistent Pako Ayestarán (52) kobles til assistenttrenerjobben på Anfield.

Lokalavisen Liverpool Echo avviser at Liverpool-ledelsen har vært i kontakt med spanske Pako Ayestarán (52) i forbindelse med den ledige jobben som assistenttrener for Brendan Rodgers.

Les også: Rodgers støttet assistentsparkingen

Ayestarán var assistent for Rafa Benítez mellom 2004 og 2007, men har det siste året trent israelske Maccabi Tel Aviv. Med Ayestarán ved roret ble klubben den første i israelsk fotballhistorie til å vinne trippelen. Spanjolen avslørte nylig at han forlater klubben etter suksessåret.

Saken fortsetter under bildet.


MÅTTE GÅ: Brendan Rodgers' assistenttrener Colin Pascoe.

Sparkingen av assistenttrener Colin Pascoe og førstelagstrener Mike Marsh betyr at Liverpool må legge trenerkabalen på nytt foran neste sesong. Echo skriver at Ayestarán passer trenerprofilen Anfield-klubben ønsker seg til å assistere Brendan Rodgers, selv om partene ikke har snakket sammen ennå.

Tidligere i år fortalte Ayestarán til Liverpool Echo at han ønsker å jobbe i England igjen.

– Å være manager i England er en drøm. Jeg tror at alle som har vært trener i England vil fortelle deg at det er det beste landet å jobbe i. Det handler om respekten man får og hvor profesjonelt alt er.

Pako Ayestaráns sønn Unai ble født i Liverpool for ti år siden. Treneren har jobbet for Benfica, Valencia, mexicanske Tecos UAG og israelske Maccabi Tel Aviv siden han forlot Anfield.