Bogdan storspilte mot Liverpool

Adam Bogdan kan bli Liverpools neste sommersignering. I januar sto han som en vegg i FA-cupen mot nettopp Liverpool.

Adam Bogdan kan om få dager bli presentert som ny Liverpool-spiller. Bolton-keeperen blir i så fall den tredje signeringen på free transfer for de røde denne sommeren.

Onsdag meldte Guardian at avtalen er nær, nå skriver Liverpool Echo at den kan være klar allerede i løpet av det neste døgnet

27-åringen har vært i Bolton siden 2007, men har spilt lite de siste 12 månedene blant annet på grunn av skader. Han fikk bare 10 seriekamper i Championship sist sesong.

Men av kampene han spilte, så imponerte han stort da Liverpool spilte 0-0 mot Bolton i FA-cupen i januar.

«De røde la en tam første omgang bak seg og skapte flere muligheter etter sidebyttet, men Bolton-keeper Adam Bogdan var i det umulige hjørnet. Ungareren vartet opp med flere avgjørende redninger og berget gjestene fra baklengs en rekke ganger», skrev vi i vårt kampreferat fra 24. januar.

Her kan du se noen av de avgjørende redningene til Bogdan.

Supporterklubben tilbyr scoringsvarsel og de viktigste nyhetene fra Anfield rett til din mobiltelefon. Les mer her.

54. minutt:  Sterling kommer til avslutning, men Bogdan gjør en god redning.

59. minutt: Bogdan varter opp med en strålende redning på et langskudd fra Coutinho.

71. minutt: Coutinho trer igjennom innbytter Borini, som forsøker å skru ballen bort i langhjørnet. Avslutningen er god, men Bolton-keeper Bogdan varter opp med en fantastisk redning: