Dette laget tror vi starter mot Newcastle

Vi tipper laget som spiller fra avspark på St. James’ Park, og hvor vi bytter ut fire mann fra de som slo Southampton med 6-1.

Simon Mignolet ventes å ta over for en Adam Bogdan som har gjort en god innsats mellom stengene i årets Capital One Cup, mens Nathaniel Clyne er en annen banker og erstatter unggutten Connor Randall.

På midtbanen vil Emre Can være suspendert mot Newcastle og en vil tro at James Milner, som for øvrig også har mistet kun en ligakamp som følge av karantene, går inn for tyskeren. Joe Allen gjorde en god kamp mot Southampton og kan beholde plassen, spillende foran Lucas Leiva som forventes å være midtbaneankeret. Jordan Henderson er også nære å være hundre prosent etter skade, men Jürgen antydet at evighetsmaskinen starter på benken også mot Newcastle.

Adam Lallana spilte på spissen av en diamant i sør, mens Daniel Sturridge og Divock Origi scoret fem mål seg i mellom på topp. Jordon Ibe hadde også et godt innhopp, med en scoring, mens Christian Benteke ble sittende på benken. Det gjorde også Roberto Firmino, slik at her begynner Klopp å få en rekke valgmuligheter.

Mignolet; Clyne, Skrtel, Lovren og Moreno skulle være greit nok som den bakre fireren. Lucas og Milner spiller nok også, men derfra og ut er det fire fra åtte. Det er en bortekamp og vi har en følelse av at Lallana og Firmino er med fra start på St. James Park. Hvis Sturridge har fått ristet av seg stølheten bør han spille, mens Allen kan få nikket med Can ute og Henderson ikke helt matchfit.

Det blir i så fall: Mignolet; Clyne, Skrtel, Lovren, Moreno; Lucas, Allen, Milner; Firmino, Sturridge, Lallana.

Med en meget sterk benk inkludert Henderson, Ibe, Benteke og Origi. 

Les også: Coutinho fortsatt ikke helt klar