Dette tror fotballmagasinet om Liverpool

Det anerkjente fotballmagasinet FourFourTwo spår Liverpools 2015/2016-sesong.

Det engelske fotballmagasinet FourFourTwo tror Liverpool kan hevde seg helt i toppen av Premier League-tabellen neste sesong. Men magasinet trekker frem mangel på ledertyper som en svakhet.

Les også: Tror på god Liverpool-sesong

– Liverpool må få orden på sine mentale svakheter. De har et problem med få ledere, og det synes når laget havner under i målprotokollen. Da forsvinner flere av playmakerne fra kampen, skriver FourFourTwo.

Magasinet setter også spørsmålstegn ved om Liverpool er sterke nok defensivt.

Saken fortsetter under bildet.


OFFENSIV: Alberto Moreno er klart best offensivt, mener FourFourTwo.

Peker ut offensive spillere

Offensivt trekker FourFourTwo frem Roberto Firmino (23), Philippe Coutinho (23), Adam Lallana (27) og Christian Benteke (24) som viktige spillere. Magasinet tror Lallana får en bedre sesong enn han hadde i fjor, mens Coutinho pekes på som en spiller som kan ta steget opp til ypperste verdensklasse.

Les også: Tror på Lallana-suksess

– På sine beste dager har Liverpool en offensiv kvintett som kan skade ethvert forsvar. Med spillere som Ibe, Henderson, Can og pålitelige Milner, har Brendan Rodgers et spennende kollektiv.

Saken fortsetter under bildet.


KREATIV: Roberto Firmino blir viktig for Liverpool, tror FourFourTwo.

FourFourTwo mener det er avgjørende hvordan Anfield-klubben erstatter eks-kaptein Steven Gerrard (35) og om trener Brendan Rodgers holder seg til én formasjon. Om nordiren kan stole på sine mange unge spillere heves også frem som en potensielt avgjørende faktor foran kommende sesong.

Tror Milner blir viktig

James Milner er ny på Anfield, men magasinet peker likevel ut 29-åringen som lagets nøkkelspiler.

– Han er på toppen av sin karriere og har fått komme til en klubb som vil bruke ham sentralt på midtbanen. Nå må han ta steget opp og levere, skriver FourFourTwo i forhåndsanalysen.

Les også: Valgte Liverpool for å spille sentralt

Nettstedet konkluderer med at Liverpool kan blande seg inn i toppen av tabellen.

– Det kan bli seriegull om de klarer å få Daniel Sturridge frisk. Men de kan ikke forsvare seg.