Echo: Lambert fra start mot QPR

Liverpool Echo forventer at Rickie Lambert vil erstatte skadede Mario Balotelli i startoppstillingen når Liverpool er vertskap for Queens Park Rangers i morgen.

Lokalavisen skriver at Lambert kan komme til å starte sin første Premier League-kamp siden desember når Liverpool møter QPR på Anfield i morgen. Den store spissen forventes å erstatte Mario Balotelli, som må stå over kampen etter å ha pådratt seg en fotskade i tirsdagens 1-0 tap for Hull City.

Lambert har ikke startet en ligakamp siden den målløse oppgjøret mot Sunderland den 6.desember. I januar hadde den tidligere Southampton-spilleren muligheten til en overgang til Aston Villa, men takket nei til det.

Echo tror ellers at Lucas Leiva og Steven Gerrard vil bli inkludert i startoppstillingen i morgen. For Gerrards del kan det være hans nest siste kamp på Anfield.

Under dagens pressekonferanse på Melwood forklarte manager Brendan Rodgers hvorfor Gerrard ble igjen på Merseyside da laget spilte i Hull tirsdag kveld.

- Med Steven var det åpenbart at det ville bli for tøft å spille lørdag-tirsdag. Men nå har han hatt en god uke med forberedelser, og er skadefri og klar for innsats i helgen.

- Han går til hver kamp han spiller innstilt på å gi alt. Han har vært veldig fokusert på å hjelpe laget, og det vil bli på akkurat samme vis mot QPR.

Mamadou Sakho er fortsatt ute med en lårskade, men Rodgers tror at Alterto Moreno blir spilleklar.

- Vi får se etter dagens trening, men Alberto bør være ok.