Emre Can starter trolig på midtbanen

Klubben bekrefter at de må klare seg uten spillere som Mamadou Sakho og Jordan Henderson mot Besiktas i morgen. Det kan gi plass til Kolo Touré og en mer offensiv Emre Can.

Slik lokalavisen Liverpool Echo meldte tidligere i dag, holder en mindre ankelskade Henderson ute av kamptroppen som reiste til Tyrkia, mens Sakho fortsatt sliter med et hofteproblem, noe som også holdt ham ute av Southampton-kampen søndag.

Ettersom Steven Gerrard og Lucas Leiva også er ute med skader, forventes det at Can flyttes opp på den tynt besatte midtbanen når Liverpool gjester Atatürk stadion i morgen kveld. Kolo Touré og Dejan Lovren kommer til å fylle forsvarsrekka sammen med Martin Skrtel, tror Liverpool Echo.

Les også: Coutinho ikke med til Istanbul

Can har tidligere vært klar på at han trives best i en midtbanerolle, men «ikke har noe imot» å spille på andre plasser. Nå ligger han an til å spille sammen med Joe Allen sentralt på midten. 21-åringen har startet som én av tre i forsvaret siden han ble byttet inn i bortekampen mot Burnley på tampen av fjoråret, men Brendan Rodgers har flyttet ham opp på banen ved flere anledninger.


SKUDDVILLIG: Emre Can var nær scoring på Macron Stadium. (Video: TV 2)

Senest i det forrige møtet med Besiktas, hjemme på Anfield for seks dager siden, fikk tyskeren prøve seg på midtbanen etter pause. Han markerte seg også da han bidro fremover i FA-cupomkampen mot Bolton tidligere denne måneden, hvor han blant annet slo den målgivende pasningen til Raheem Sterlings utlikning.

Kolo tilbake

Touré kommer dermed trolig rett inn i forsvarsrollen hans. Veteranen har ikke spilt for de røde siden han reise på en vellykket tur til Afrikamesterskapet, der han spilte samtlige kamper og scoret i finalens straffekonkurranse som Elfenbenskysten til slutt vant, men han har trent på Melwood den siste uka.

Lovren og Skrtel, som begge spilte hele kampen mot Southampton i helga, starter sannsynligvis sammen med Touré foran Simon Mignolet.

Les også: Demba Ba er friskmeldt

Samtidig slutter Jerome Sinclair, Cameron Brannagan og målvakt Ryan Fulton seg til troppen i Istanbul. Alle startet for U19-laget som tapte for Benfica i går, mens Jordan Lussey og Jordan Williams fra U21-troppen reiste sørover sammen med A-laget i dag.