Gerrard på benken også mot United?

Uttalelser som Brendan Rodgers kom med til pressen etter gårsdagens kamp mot Swansea kan tyde på at manageren velger å starte med Steven Gerrard på innbytterbenken også mot Manchester United på søndag.

Rodgers begynte med Steven Gerrard på benken mot Swansea, men satte kapteinen innpå midtveis i annen omgang.

- I annen omgang løp vi mer uten ball. Det er viktig for laget å bevege seg, ikke bare når du har ballen, men også når du ikke har den. I pausen snakket vi om å bli mer gjennombruddshissige, og at vi måtte skape flere pasningsalternativer for den som hadde ballen. Steven kom inn og ga oss den roen vi trengte, uttalte Rodgers til pressen etter matchen.

- Vi la om til en diamant i annen omgang. Steven kom inn, og la seg bakerst i den. Hans ro og kontroll var veldig viktig for oss.

Rodgers ble spurt om Gerrards rolle i de kommende kampene.

- Du må respektere laget. De har spilt veldig, veldig bra, og fått resultater. Kollektivt har vi vært i meget god form de siste tre månedene. Gerrard har selvsagt vært ute i store deler av denne perioden. Han er skadefri nå, og vi så i denne kampen hvor viktig han er når han kom inn.

Gerrard på banen eller benken mot Manchester United? Hva ville du ha gjort om du var Liverpools manager? Si din mening i kommentarfeltet.