Hat-trick for Origi

Divock Origi gjorde hat-trick da Lille slo Stade Rennes 3-0 i ettermiddag. Den utlånte Liverpool-spissen ga Lille ledelsen etter 38 minutters spill. Det var hans første scoring siden han nettet for Belgia mot Island den 12.november.

For klubblaget har måltørken vært enda lenger for Origi. Dette var hans første scoring for Lille siden han nettet mot Wolfsburg i Europa League den 2.oktober. Sist han scoret et ligamål for Lille var mot Bastia 27.september. Det vil si at det var gått 18 ligakamper, eller 1277 minutter, siden forrige ligascoring.

Origi ga vertene ledelsen da han satte ballen høyt midt i mål med høyrefoten fra seks meters hold, etter at gjestene ikke klarte å klarere et hjørnespark.

18 minutter ut i annen omgang økte Origi Lilles ledelse til 2-0 på et straffespark som han satte midt i mål, og ketchup-effekten slo til for fullt når han noterte seg for sin tredje scoring i det 72.minutt. Denne gangen satte han ballen lavt i venstre hjørne med venstrebeinet fra kloss hold. Fem minutter senere ble han byttet ut.