Henderson og Johnson trente ikke

Hele fem sentrale spillere var fraværende da Liverpool trente på Melwood i formiddag. Kvintetten Gerrard, Lucas, Sakho, Henderson og Johnson var ikke å se på treningsfeltet.

Det er Echo-journalist James Pearce som via Twitter rapporterer at de fem sentrale spillerne manglet når Liverpool gjennomførte sin siste treningsøkt før avreise til Istanbul.

At trioen Gerrard, Lucas og Sakho manglet er ikke så overraskende, da alle tre har vært skadet i det siste, og det har vært klart lenge at de to førstnevnte er uaktuelle til morgendagens kamp.

Men at Henderson og Johnson heller ikke trente, er mer bekymringsfullt. Pearce rapporterer at en rekke akademispillere var med på treningen, inkludert Jordan Lussey, Connor Randall, Jordan Williams, Lloyd Jones og Brad Smith.

På Twitter spekuleres det nå i at Henderson og Johnson ikke er aktuelle for morgendagens kamp, noe som kan føre til at Emre Can flyttes frem på midtbanen, for å utgjøre den defensive duoen i midten sammen med Joe Allen. Det kan bety at Dejan Lovren og Kolo Toure vil utgjøre forsvarsrekka sammen med Martin Skrtel. Slovaken vil lede laget som kaptein om Henderson ikke kan spille.

Alt dette er foreløpig bare spekulasjoner, men man vil antagelig få vite mer om grunnen til at Henderson og Johnson ikke trente i dag når Brendan Rodgers holder pressekonferanse i Istanbul i kveld. Kanskje vil lokale medier på Merseyside også komme med rapporterer hvem som er med Liverpools fly til Tyrkia før den tid.

Samtidig melder Jose Enrique at han er tilbake i trening igjen etter en kneskade, men han er ifølge Echo ikke aktuell for kampen. Det er selvsagt heller ikke Jon Flanagan.