Holdt nullen i Europa

Liverpool-keeper Danny Ward, som er på utlån hos Aberdeen, var trygg i buret da skottene banket Rijeka på bortebane i første kvalifiseringskamp av andre runde til Europaligaen.

22-åringen imponerte i sin tredje strake europacupkamp, der Aberdeen jaktet et godt utgangspunkt før returkampen mot kroatisk motstand.

Gjestene tok ledelsen sju minutter før sidebyttet, og like lang tid etter doblet laget med en heading. Ward viste seg først frem med en god inngripen etter 19 minutter, før han vartet opp med en kjemperedning da Rijeka jaktet en redusering like før slutt.

Les også: Kunne takke Ward for avansement

Da hadde Aberdeen allerede lagt på til 3–0, noe som også ble sluttresultatet. Ward har spilt i samtlige tre kvalikkamper så langt, og returkampen mot Rijeka spilles i Skottland torsdag om seks dager.

Ward, som skrev under på en ny langtidskontrakt med de røde i juni, skal tilbringe hele 2015/2016-sesongen på lån hos skottene. Han har foreløpig ikke spilt noen tellende førstelagskamper for Liverpool, men satt på benken hele 23 ganger i løpet av forrige sesong.

Les også: Vil bli Aberdeens nummer 1

– Dette blir et veldig viktig år for min utvikling. Det er greit å varme benken i Liverpool, det har sine fordeler, men det er ikke noe du ønsker å gjøre hver uke. Du ønsker å spille fast foran masse publikum på en stor scene, og det er det jeg ser frem til nå, sa Ward etter ankomsten i Aberdeen.