Ings på vei inn

Liverpool-ledelsen forventer å skrive kontrakt med Danny Ings, når Burnley-spissens avtale på Turf Moor løper ut i neste måned.

Velinformerte Tony Barrett i The Times melder det samme som Dominic King i Daily Mail, nemlig at Liverpool har startet kontraktsamtaler med Jerome Sinclair. Barrett skriver i likhet med King at Liverpool vil låne ut Sinclair neste sesong.

Barett slår deretter fast at Danny Ings trolig vil bli ny mann i Liverpool-troppen neste sesong. Trass i konkurranse fra blant andre Manchester United og Real Sociedad, forventer Barrett at Ings vil skrive under for Liverpool så snart spissens kontrakt med Burnley løper ut i juni måned. Overgangssummen vil bli fastsatt av et såkalt transfertribunal dersom klubbene ikke klarer å komme til enighet selv.

Dersom Ings kommer inn porten på Anfield vil det gjøre det mulig for Brendan Rodgers å låne ut Sinclair til en klubb enten i Premier League eller Championship. Rodgers ønsker at 18-åringen skal spille fast førstelagsfotball neste sesong, før han returnerer til Liverpool. Barrett mener at det til og med er en mulighet for at Sinclair vil inngå i Ings-handelen, for å unngå at man må ty til det nevnte transfertribunalet.

Barrett forventer at Sinclair vil bli inkludert i Liverpools tropp til de to gjenstående Premier League-kampene denne sesongen, mot Crystal Palace og Stoke, etter at han fikk sin ligadebut mot Chelsea i helgen.

Håper DU Danny Ings blir Liverpool-spiller i sommer? Avgi stemme i vår Kop Vote!