Kelly gleder seg til å møte gamleklubben

Martin Kelly (24) tror på en god kamp mellom Crystal Palace og gamleklubben Liverpool.

– Før trekningen var jeg sikker på at vi ville trekke Liverpool eller Bolton. Jeg er ikke overrasket over at vi trakk dem, så jeg er bare glad for at vi fikk hjemmekamp. Det er en kamp jeg ser frem til. Da jeg var yngre hadde jeg sesongkort hos Bolton, og etter å ha gått til Liverpool som tiåring har jeg alltid støttet dem også.

Det sier Kelly i et eksklusivt intervju med det engelske fotballforbundets offisielle nettsted.

Les også: Mener Rodgers er rett mann

Backen spilte 90 minutter for Palace da ørnene slo Liverpool 3-1 på Selhurst Park i november, men siden den kampen har rødtrøyene funnet formen. Kelly tror derfor på et jevnt oppgjør i kveld.

Stolt over fortiden

– Liverpools nye system virker å fungere, og de er i god form. De har noen spillere i toppklasse, så det bør bli en spennende kamp. Det er det FA-cupen handler om, sier forsvarsspilleren.

Kelly var i Liverpools ungdomsavdeling fra 2000, men skadeproblemer bremset utviklingen hans som tenåring. I 2009 fikk han likevel førstelagsdebutere i en Champions League-kamp mot Lyon, og deretter spilte han over 60 kamper for de røde før han forlot Anfield-klubben i fjor sommer.

Les også: Sterling må stå over

– Liverpool er en stor klubb, og jeg er stolt over å ha representert dem. Det var en ære for meg. Jeg debuterte under Rafa Benítez og spilte senere under klassemanagere som Roy Hodgson, Kenny Dalglish og Brendan Rodgers. Jeg hadde en flott tid der, men dessverre var jeg uheldig med skader, sier han.

Saken fortsetter under bildet.


SKADEPLAGET: Martin Kelly hadde trøbbel med skader under sin karriere i Liverpool. Foto: Propaganda Photos

24-åringen skrev under en treårig avtale med Crystal Palace i fjor sommer, men har allerede rukket å opplevere to managere og en caretaker-sjef. Nå har han tro på prosjektet til nyansatte Alan Pardew.

Har funnet seg til rette

– Vi er et lag i utvikling. Det går bra for tiden; vi er i god form; stallen er sterk og stemningen i klubben er god. Det ville ha vært fint å gå langt i FA-cupen, og jeg er sikker på at fansen ønsker det samme.

Les også: Palace må klare seg uten kapteinen

Kelly innrømmer at det var uvant å komme til en ny klubb etter å ha vært så mange år i Liverpool, men mannen med én landskamp for England forteller at han nå har slått seg til ro i London.

– Karene i garderoben har vært til stor hjelp. Jeg har funnet meg til rette nå, avslutter Kelly.