Klopp mener Sakho var spektakulær

– Jeg forstår hvorfor de rope navnet hans, sier Jürgen Klopp. Se Sakhos imponerende statistikk.

Mamadou Sakho er en av spillerne som virkelig har stått fram i Jürgen Klopps to første kamper.

Sakho har blitt kåret til bestemann og fått 8 på Liverpool.nos spillerbørs både mot Tottenham og mot Rubin Kazan, og Sakhos navn runget over Anfield flere ganger på torsdag. 

– Jeg kan ikke si noe om hvorfor han ikke starter tidligere i år. Kanskje han ikke var i matchform eller noe slikt. Men jeg forstår hvorfor de rope navnet hans. Mamadou var virkelig spektakulær i forsvarsspillet og spilte god fotball, sier Jürgen Klopp til Liverpool Echo om den 25 år gamle franskmannen.

 

– Men han var ikke hundre prosent bedre enn de andre spillerne, så kampen var ikke så verst. De forsøkte, legger Klopp til.

Han ramser også opp flere andre han mener leverte varene.

– Adam Lallana igjen, Mignolet igjen, Emre Can igjen. Jeg vet ikke når Joe Allen spilte sist? Men vi tok ham ut bare på grunn av det gule kortet. Origi er ung, og har ikke spilt 90 minutter på veldig, veldig lenge, men spilte 90 minutter igjen denne uken. Begge backene løp for livet, det ga oss muligheter som vi trenger. Nå må vi trene og jobbe sammen, og det vil bli bedre og resultatene vil komme, sier Klopp optimistisk.

LES OGSÅ: Tre kjappe før Southampton-kampen