Konkurranse: Vinn iPad Air 2 med FM Classic 2015

Hvilke andre spillere mener du Brendan bør kjøpe i sommer? Premien er en iPad Air 2 med den råeste nettbrettversjonen av Football Manager installert.

I forbindelse med at Football Manager har lansert Football Manager Classic 2015 for nettbrett, har vi i samarbeid med Football Manager laget en konkurranse hvor en vinneren stikker av med en flunkende ny iPad Air 2 med Football Manager Classic forhåndsinstallert.

Football Manager Classic 2015 er nettbrettversjonen av det PC-spillet. For første gang får man nå 3D-kampvisning også på nettbrettutgavene, mulighetene for å spille 117 ligaer i 51 land. Nettbrettversjonen er dermed nesten like fullspekket som PC-versjonen. Football Manager Classic 2015 kan imidlertid bare spilles på de nyeste iPadene (iPad Air) og Android-nettbrettene.

Vi trekker i tillegg to vinnere som får to nedlastingskoder til Football Manager Handheld, som er en nedskalert mobil- og nettbrettversjon av Football Manager, og som kan spilles på de aller fleste smarttelefoner og nettbrett.

(les under bildet hvordan du kan delta)


Slik deltar du

Liverpool har i skrivende stund signert 6 spillere allerede, men ryktene tilsier at vi jakter en spiss og kanskje et par spillere til? Det blir spennende å se hvem vi lander på.

Bruk kommentarfeltet under denne saken til å fortelle oss hvilken spiss og maks 2 andre spillere du anbefaler Brendan Rodgers å kjøpe – ut fra hva som er realistisk og for å nå målet om topp 4.  

For å bruke kommentafeltet vårt må du ha et medlemskap og en pålogging.
Kontakt [email protected] hvis problemer med pålogging eller sjekk av medlemskap.

Konkurransen går frem til 10. juli. Vinnerne trekkes ut i fra hva som er lagt igjen i kommentarfeltet og offentliggjøres her på Liverpool.no i uke 29.