Lewis-suser i landslagsseier

Liverpool-talent scoret ledermålet da England U17 beseiret Italia U17 onsdag kveld. Se video!

Det var etter 35 målløse minutter at Adam Lewis sendte ballen i krysset fra omtrent seksten meter. Liverpool-spilleren, som bærer draktnummer 10 på landslaget, ble spilt fri og skjøt England i ledelsen på direkten.

Se scoringen nederst i saken!

Tidligere i kampen hadde Lewis vist seg sentral i angrepsspillet, spesielt med noen gode pasninger fra en offensiv midtbaneposisjon, og han var uheldig som ikke tegnet seg for en målgivende pasning.

Stillingen sto seg til sidebyttet, og Lewis ble byttet ut i pausen. England økte til 3–0 med to straffescoringer av Manchester City-spiller Sadou Diallo i den andre omgangen, noe som også ble sluttresultatet på New Bucks Head i Telford.

Bakgrunn: Lewis i England-troppen

Neste kamp for tidligere Liverpool-trener Steve Cooper sitt England-mannskap er mot Tyrkia U17 på Banks’s Stadium i Walsasll kommende fredag. De avslutter St. George’s Park Tournament mot Portugal U17 søndag ettermiddag.