Ligger høyt på skadeliste

Liverpool er blant lagene i Premier League som har slitt mest med skader denne sesongen.

Søndagens kamp mot Swansea ble en skikkelig opptur for Jürgen Klopp og Liverpool. Ikke bare vant tyskeren sin første hjemmekamp i Premier League, men det ble et etterlengtet gjensyn med den skadeplagede duoen Jordan Henderson og Daniel Sturridge.
 
De to engelske landslagsspillerne har mistet en rekke kamper denne sesongen, og kampen mot Swansea var første gang de fikk spilletid under den nye manageren. 

Mange skader

Liverpool har hatt en svært tung høst på skadefronten. Nesten samtidig som Klopp ble ansatt, ble både Danny Ings og Joe Gomez satt ut av spill med langvarige skader. Det er ikke sikkert vi får se noen av dem tilbake på gressmatta denne sesongen.

Liverpool er blant lagene som har slitt mest på skadefronten denne sesongen.
 
 
Saken fortsetter under.
Daniel Sturridge er endelig tilbake fra det lage skadeoppholdet.
De røde fra Anfield har hatt 25 skader siden åpningsdagen av inneværende sesong. Det er sjette mest i Premier League. Manchester City (35), Manchester United (31), Newcastle (30) og Sunderland (29) har hatt flere spillere på sidelinjen. Stoke City står på samme antall som Liverpool. 
 
Det er verdt å merke seg at komet-laget Leicester kun har hatt 11 skader. 

Nest flest skadedager

Antall skader er én ting, men hvor lenge de forskjellige spillerne er ute betyr vel så mye. Dinnery har regnet ut skadelengden til hver spiller (frem til i dag), og addert tallene sammen. 
 
Liverpool har hatt spillere ute i 656 dager, og ligger nest høyets på den skadelisten. Kun Newcastle med 685 dager er høyere.
 
 
Dette skyldes selvsagt langtidsskadene til spillere som blant andre Jon Flanagan, Jordan Henderson og Daniel Sturridge.
 
Liverpool ligger for øvrig tredje høyest på listen over klubber med spillere ute minimum 10 dager. Liverpool har hatt 18 skader på over 10 dager. Bare Manchester City (20) og Sunderland (21) har hatt flere.
Danny Ings og Joe Gomez ble begge langtidsskadet.

LES OGSÅ: Starter ikke med Henderson og Sturridge.

LES OGSÅSturridge mister annenhver kamp.