Manquillo kan bli returnert et år før tiden

Signeringen av Nathaniel Clyne, kan gjøre at Javier Manquillos låneopphold blir avsluttet allerede i sommer.

21 år gamle Javier Manquillo kom i fjor sommer på en to års låneavtale fra Atlético Madrid.
 
Men Manquillo fikk ikke så mye spilletid som han hadde håpet på forrige sesong med bare 19 kamper. Kun tre av dem kom etter nyttår, og hans siste kamp var i februar. 

Godt dekket

Det har vært flere skriverier i siste del av sesongen om at kunne komme til å forlate Liverpool allerede i sommer, og også at det kunne være aktuelt for Atletico Madrid å hente ham hjem. 
 
Etter kjøpet av høyrebacken Nathaniel Clyne på onsdag, skal det nå være enda mer aktuelt å avslutte låneoppholdet, ifølge The Guardian og The Telegraph. I tillegg signerte Andre Wisdom nylig en ny fireårskontrakt, og Liverpool har flere spillere som kan fylle høyrebacken.
 
- Til tross for at Glen Johnson har dratt, og Jon Flanagan har skadeproblemer, vurderer klubben å avslutte låneoppholdet for den spanske unggutten midtveis i avtalen, skriver godt informerte Andy Hunter i The Guardian. 
 
 
LITE PÅ BANEN: Javier Manquillo (t.v) fikk lite spilletid forrige sesong.

Må forhandle om terminering

Ifølge Hunter må Liverpool komme til en avtale både med spilleren og klubben om de skal avlslutte avatalen i sommer. Men har ikke kommet så langt ennå, selv om en exit blir vurdert. 
 
Like før sesongen ble avsluttet, var han fortsatt i Rodgers planer. 
 
- Det er klart at han nok ikke har spilt like mye som han skulle ønske, men det vil jeg gjenta er fordi vi forandret på systemet. Han er en fin gutt og forhåpentligvis kommer han tilbake til pre-season, arbeider godt og kjemper seg tilbake på laget, sa Rodgers i starten av mai.