Markovic kan bli solgt

The Times lister opp sju spillere som komme til å forlate Anfield innen neste sesong, foran en sommer hvor Liverpool igjen kan komme til å gjøre store omveltninger på spillerstallen.

Mens Tony Barrett og andre lokale journalister nå synes å være enig om at Christian Benteke er det største transfermålet inn Shankly Gates denne sommeren, har den rutinerte og lokale journalisten til The Times også gitt en oversikt over noen av de spillerne som kan være på vei ut innen sesongstart.

José Enrique og Fabio Borini skal begge ha fått beskjed om å finne seg nye klubber, da de ikke er med i managerens fremtidsplaner.

Borini valgte å si nei til en overgang på £14M til Sunderland sist sommer og heller kjempe om en plass på Liverpool, men startet bare tre ligakamper i 2014/15. Det ble heller ikke all verden med spilletid på Rickie Lambert og Mario Balotelli. Lambert vil bli gitt mulighet til må reise til en klubb hvor han kan få bedre sjanser til å spille regelmessig, mens Balotelli vil bli solgt dersom man greier å finne en kjøper.

Det er også klart at Brad Jones og Glen Johnson ikke vil få nye kontrakter, og begge spillerne skal allerede være i gang med å finne seg en ny arbeidsgiver.

Overraskelsen til The Times er at det kan bli aktuelt å vurdere Lazar Markovic for salg, da man på Anfield skal være usikre på om kjøpet på £20M er en spiller som passer for engelsk fotball.

Det har gått rykter på twitter om at 21-årige Markovic var en spiller som ikke var på ønskelisten til Brendan Rodgers og som øvrige medlemmer av transferkomiteen har fått trumfet igjennom. Ifølge The Times har det ikke kommet noen signaler om at Rodgers står i fare for å få sparken og at det heller blir vurdert å styrke trenerstaben for å gi manageren bedre assistanse.