Mignolet lover å hjelpe Origi

Simon Mignolet er full av lovord om landsmannen Divock Origi, og lover å hjelpe ham med å finne seg til rette i England.

Divock Origi er snart på plass i Liverpool. Det ser Simon Mignolet fram til. 

- Han er både ung og erfaren på samme tid, etter å ha spilt både i Ligue 1 i Frankrike og på det belgiske landslaget. Han har mye potensiale, han er rask, kan score mål og er villig til å stå på for laget og presse forsvarerne. Han har en herlig innstilling, så hva mer vil vi ha? Jeg ser fram til at han skal slutte seg til oss, sier Simon Mignolet til Liverpool FC magazine.

20-åringens overgang til Liverpool, får Mignolet også til å tenke på hvordan det var da han selv kom til England. 

- Jeg husker da jeg var yngre og først kom til England, da var det viktig å ha noen i Sunderland som Bolo Zenden som snakket mitt språk.

Saken fortsetter under bildet.

FOR BELGIA: Dicock Origi på banen i EM-kvalifiseringskampen mot Wales i november i fjor.

- Jeg er alltid klar for å gjøre en innsats for alle som kommer inn i laget, og selvsagt siden jeg er belgisk burde jeg hjelpe Divock. Jeg har hjulpet flere tidligere også siden jeg snakker flere språk og jeg vet at når man kommer til et nytt lag og et nytt land at det ikke alltid er lett å finne seg tilrette, sier Mignolet. 

Origi har tidligere sagt dette om å spille for Liverpool:

- Jeg synes Liverpool er en vidunderlig klubb som fortjener å være i toppen, og skal jeg være ærlig, med de spillerne de har, og kvalitetene de besitter, burde de kjempe i toppen av ligaen, sa Origi til Sky Sports News.