Milner og Sturridge var toneangivende

James Milner slo an tonen, og Daniel Sturridge noterte seg for to scoringer da Liverpool tok sin første ligaseier siden 17.august! Liverpool.no mener førstnevnte var Liverpools beste.

SPILLERVURDERING

Mignolet 6 – Måtte se to baller i nota bak seg uten å ha blitt satt på særlig mange prøver. Kan ikke direkte lastes for noen av de to målene. Hadde en farlig utboksing fem minutter før pause.

Can 4 – Virket veldig utilpass i den bakre treeren i dag, med håpløse klareringer og dårlig adresse på pasningene. Slipper Gestede på Villas første mål. Prøver å være med fremover, men etterlater seg store rom som Villa kan boltre seg i.

Skrtel 6 - Det var flere misforståelser mellom de tre bak i dag, men Skrtel er den som kommer best fra det av de tre, i og med at han ikke var direkte involvert i noen av baklengsmålene.

Sakho 5 – Tapte flere hodedueller med Gestede, og det var akkurat det som skjedde på Villa-spissens andre scoring også.

Clyne 6 – Fikk mye rom å boltre seg i på høyreflanken i første omgang, men klarte ikke å utnytte det særlig bra. Kom mer til sin rett når det åpnet seg opp etter pause.

Lucas 6 – Har flere bra taklinger, og er påpasselig til å stoppe Villa når de får en sjelden overgang. Får panikk og klarerer farlig rett i et Villa-bein fem minutter før pause.

Milner 7 – Slår an tonen med en vakker scoring, og bidrar også med en målgivende pasning på Liverpools andre mål. Et langt steg i riktig retning for den arbeidsomme midtbanespilleren, og vi kårer ham til Liverpools beste.

Coutinho 7 – Skuddforsøkene sitter ikke som tidligere, og er ikke helt i toppform, men bidrar likevel med to målgivende pasninger, og spesielt flikken til Sturridge sin siste scoring var vakker.

Moreno 7 – Nesten alt Liverpool skapte før pause, ble dratt opp på spanjolens side. Står høyt i banen, og er veldig aktivt med i angrepsspillet gjennom hele kampen. Sliter litt med adressen på innleggene.

Ings 7 – Lykkes ikke helt med avslutningene i dag, men kombinerer godt med Sturridge og jobber helhjertet gjennom hele kampen. Returløpet som han gjør tidlig i andre omgang for å stoppe et Villa-angrep gjør bare en angriper med sterk vinnervilje. Har også en nydelig flikk til Sturridge i sluttminuttene, som burde gitt tellende resultat.

Sturridge 7 – Etter en svak førsteomgang, der spissen virket veldig rusten, ble vi nesten overrasket over at Sturridge kom på banen igjen etter pause. Men hvilken andreomgang han leverte! To lekre scoringer, og han kunne og burde også hatt et tredje mål, da han kunne satt spikeren i Villa-kista i det 86.minutt.

Allen – Kom inn for Sturridge langt inne i overtiden.