Over 100 speidere fulgte miniderbyet

Liverpool antyder at både Tiago Ilori og Joao Carlos Teixeira vil bli lånt ut også denne sesongen.

Mer enn 100 speidere fra ulike klubber så onsdagens U21-kamp mellom Liverpool og Everton, som endte 3-3.

U21-trener Michael Beale antyder at både Tiago Ilori og Joao Carlos Teixeira kan ende på lån igjen denne sesongen, og at onsdagens kamp ble brukt som et utstillingsvindu.

– Tiago og Joao har ikke spilt for U21 på to sesonger nå, de blir sett på som en del av førstelagstroppen. Men de trengte minutter i kveld for å komme i form ,og for å få vist seg fram. Jeg synes begge gjorde det bra, sier Beale til Liverpool Echo.

– Tiago har vært borte og fått erfaring utenfor England, og vi håper han vil bli klar for et nytt låneopphold i de kommende ukene, og det samme med Joao.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ VEI TIL NYTT LÅN: Joao Carlos Teixeira  og Tiago Ilori. 

Mens Ilori var i Bordeaux sist sesong, var Teixeira i Brighton, der han ble kåret til årets spiller.

Teixeira brakk foten og gikk glipp av siste del av sesongen, mens Ilori ble skadet under U21-EM, der Portugal tok seg til finalen mot Sverige.

- Jeg tror Tiago vil ha godt av et nytt låneopphold hvis alternativet er å bli værende å spille U21-fotball. Det vil selvsagt bli en avgjørelse for Brendan Rodgers om disse spillerne vil være med å kjempe om en plass i førstelaget, hvis ikke trenger de å komme seg ut for å spille og utvikle seg, sier Beale.  

LES OGSÅ: Ilori vil gjøre alt for å spille for Liverpool