Profilert spiss ønsket

Brendan Rodgers gjør det klart at en angriper som kan prestere uke etter uke er på ønskelisten foran neste sesong. Daniel Sturridge kan ha spilt ferdig denne sesongen.

- Jeg er ikke sikker, svarer Rodgers på spørsmål fra Daily Express om hvor mange nye angripere han behøver å hente inn til sommeren. – Jeg behøver imidlertid en som kan spille på et toppnivå hver uke.

- Han (Daniel Sturridge) er ikke friskmeldt og når han er skadefri og kan spille regelmessig, da har han et høyt prestasjonsnivå.

- Nå har han imidlertid mistet mye av sesongen og det er noe vi må vurdere. Uansett om han er tilgjengelig eller ikke, vi er nødt til å ha dekning for ham.

- Det er alltid en risiko med slike typer spillere med en slik fart og en slik kropp, men vi håper at dette var et år hvor Daniel Sturridge bare hadde en uheldig sesong, fortsetter manageren etter at Sturridge har vært ute med skader i lår, ankel og hofte de siste månedene. – Vi håper han kan komme tilbake supersterk og i superform siden han er et utrolig talent.

- Han har talent til å være en av de beste angriperne i verden.

Ifølge Daily Express var Christian Benteke hos Aston Villa en av spillerne Liverpool kikket på i sommer, men man var usikre på hvor hurtig han ville komme tilbake fra en akilles-skade. Uten Sturridge har de andre angriperne i troppen, Balotelli, Borini og Lambert til sammen scoret fire ligamål og det er en mulighet for at alle er forsvunnet innen neste sesong starter.

- Du behøver ikke å være rakettforsker, forklarer Brendan Rodgers. – Vi har ikke scoret nok mål dette året. Hvis vi fortsetter slik vi har stevnet kommer vi til å score 60 færre mål enn forrige sesong. 60, det er et enormt tall.

- Det er veldig enkelt, vi behøver mer angrepskraft.