Rodgers: - Vi var ikke interessert i Depay

Liverpools manager avviser at han har vært ute etter Memphis Depay. Han mener Liverpool har nok gode vinger.

Memphis Depay har i flere måneder blitt koblet til Liverpool, og at han nå ender opp i Manchester United ble selvsagt tema på fredagens pressekonferanse på Melwood. Brendan Rodgers avviser bestemt at Liverpool ønsket seg den nederlandske 21-åringen, selv om PSV hevdet dette til SkySports. 

- Dessverre for dere, var det ikke en spiller vi var interessert i. Han er åpenbart en ung, talentfull spiller. Men vi har allerede fire vinger i klubben, sa Rodgers til pressen.

- Vi har Sterling, Ibe, Lallana og Markovic. Så vi har andre prioriteringer, som vi ser etter i sommer. For spesielt på venstre-kanten med Raheem og Adam, er vi godt dekket, sa han.

Rodgers var i det hele tatt lite lysten på å snakke om eventuelt nye spillere eller kontraktssigneringer på pressekonferansen.

Han fikk blant annet spørsmål om det er vanskelig å få spillere uten å være med i Champions League.

- Vi går inn i Chelsea-kampen for å vinne. Vi må selv kontrollere de siste tre kampene. Men jeg vil ikke snakke om overganger nå. Jeg er bare fokusert på kampen, sa Rodgers.

Han fikk også konkret spørsmål om han har en spiss på lista, siden Daniel Sturridge er tilbake aller tidligst i september - lenge etter seriestart.

- Det er ikke noe jeg vil snakke om i dag. Jeg er mer opptatt av kampen. Unge Divock Origi vil komme inn og være en styrke for oss. Men vi får se hva sommeren bringer, sa en ordknapp Liverpool-manager. 

Han brekftet at han har hatt samtaler med et par av Liverpool-spillerne som er uten kontrakt etter sesongen, men ville heller ikke si noe mer om det. 

LES OGSÅ: Håper å ha Sturridge treningsklar til september

LES KOMMENTAR OVER OVERGANGER: Det er bare å prøve igjen