Se Gerrards endring gjennom årene

Managere og draktsponsorer har kommet og gått, men én person har alltid vært på første rad på Liverpools lagbilder. Se alle 17 her.

Plassert midt mellom Danny Murphy og Jamie Redknapp på første rad på venstre side av bildet, gjorde Steven Gerrard sin debut på de offisielle Liverpool-bildene i 1999-2000-sesongen.

Manager Gerrard Houllier ga unge Gerrard debuten i november året før, men det året var han ikke med på det tradisjonsrike bildet fra Anfield.

Året etter var han plassert helt ute på venstre kant, men fortsatt ved siden av Danny Murphy, i 2002 en plass nærmere midten midt mellom Murphy og Sami Hyypiä, så mellom Murphy og Marcus Babbel, før han i 2003 fant plassen han har beholdt siden på alle lagbilder: På første rad - helt inntil Liverpools ledelse.

Først inntil Phil Thompson og Houllier, så inntil Rafael Benitez på seks bilder, helt til Benitez og Carlsberg-reklamen på drakten forsvant.

De ble erstattet av Roy Hodgson og Standard Chartered. Den sesongen 2010/2011, måtte han sågår stille på nytt lagbide i januar, da ved siden av Kenny Dalglish men fortsatt med Standard Chartered på brystet.

To konger side om side på to lagbilder, før Brendan Rodgers tok plassen ved siden av Gerrard på lagbildet fra 2012.  

I videoen under kan du se alle Steven Gerrards offisielle lagbilder siden starten på litt over ett minutt. Neste år vil en ny person ta plassen til venstre for Liverpools manager.